Työnhakijoille

Millainen F9 on työpaikkana?

Meidän F9:läisten joukko on kasvanut vuosittain muutamalla kymmenellä hengellä. Kasvuvauhtimme on kova ja sitä siivittää positiivinen tekemisen kulttuuri. Keskitymme siihen, mikä vie liiketoimintojamme eteenpäin ja vahvistaa kumppaneidemme kilpailukykyä.

F9:llä vallitsee vireä toimintakulttuuri sekä kannustava työilmapiiri. Työtehtävät kasvavassa yrityksessämme ovat haastavia, mutta mielenkiintoisia. Täällä on hyvä mahdollisuus kehittää itseään monipuolisten työtehtävien ja dynaamisen työympäristön kannustamana.

Työtovereiltamme odotamme kovaa työnteon moraalia, vahvaa sitoutumista yrityksemme tavoitteisiin, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista ratkaisukeskeisyyttä.

Uusille työntekijöille tarjoamme kattavan perehdyttämisen yrityksemme toimintoihin sekä työtehtäviin. Pääset osaksi vahvaa ammattilaisjoukkoa, joka työskentelee yhteistyössä suomalaisten jälleenmyyjien ja kansainvälisten valmistajien kanssa. Tietenkin täällä välillä myös juhlitaan, otetaan rennosti ja viihdytään yhdessä!

Toimintamme kasvaessa haemme lisää ammattitaitoisia osaajia F9:lle. Ollessasi kiinnostunut esimerkiksi myyntiin, markkinointiin tai logistiikkaan liittyvistä tehtävistä, sinun kannattaa lähettää hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@f9.fi . Otamme Sinuun yhteyttä, mikäli sopivia paikkoja on tarjolla. Hakemuksen arkistointiaika on 6 kk:tta.


Etsimme joukkoomme Tampereelle

Pääkirjanpitäjää

vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan ulkoisen raportoinnin toteutuksesta sekä yhtiön kirjanpidosta, verotuksesta ja tilinpäätöksestä.
Työskentelet osana taloushallinnon asiantuntijatiimiä. Vastaat itsenäisesti tilinpäätösten ja kirjanpidon laatimisesta sekä viranomaisraportoinnista. Osana taloustiimiä osallistut erilaisiin talouden tietojärjestelmien kehityshankkeisiin.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on:

  • vahva osaaminen yrityksen ulkoisesta laskentatoimesta sekä vähintään 5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
  • soveltuva koulutus (KTM, tradenomi tai vastaava)
  • Suomen kirjanpitolain ja verotuksen tuntemus
  • sujuva englannin kielen sekä suullinen että kirjallinen taito
  • kokemus erilaisista talousjärjestelmistä ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä

Olet tarkka, järjestelmällinen ja analyyttinen. Toimit tehokkaasti myös aikataulupaineen alaisena. Olet oma-aloitteinen ja otat vastuun tehtävistäsi. Olet helposti lähestyttävä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet kiinnostunut kehittämään prosesseja, mutta hoidat tarkasti myös rutiinitehtävät.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään F9 Distribution Oy:n taloustoimintoja. Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Maarit Uurinmäki puh. +358 40 593 8811. Soittoaika: to 15.11. klo 13.30-14.30 ja ti 20.11. klo 10.00-11.00

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV 23.11.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.


Liiketoimintojemme kasvaessa haemme

Product Specialistia / Product Manageria

vakituiseen työsuhteeseen tuotemarkkinointiimme.

Olitpa jo it-alalla kokenut konkari tai vastavalmistunut innokas oppija, meiltä löytyy paljon mielenkiintoisia tehtäviä eri osaamistasoihin. Tällä hetkellä haemme työntekijöitä kodinkone, av sekä pc –linjoihin. Ilmoitathan innostuksen kohteesi hakiessasi tehtävään.

Tuotemarkkinoinnin pääasiallisia tehtäviä ovat tuotteiden myynti, markkinointi, valmistajayhteistyö sekä asiakastapaamiset. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat mm. ostaminen, koulutukset, raportoinnit.

Odotamme sinulta:

  • Aktiivista ja myynnillistä otetta sekä halua liikkua asiakaskentässämme
  • Itsenäistä työotetta, jossa on sijaa myös tiimipelaamiselle
  • Tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
  • Hyvää englanninkielentaitoa