Kirjaudu
  

Kirjaudu F9:n verkkokauppaan  
Hae tunnuksia >>    Unohtuneet tunnukset >>     

Työnhakijoille

Millainen F9 on työpaikkana?

Meidän F9:läisten joukko on kasvanut vuosittain muutamalla kymmenellä hengellä. Kasvuvauhtimme on kova ja sitä siivittää positiivinen tekemisen kulttuuri. Keskitymme siihen, mikä vie liiketoimintojamme eteenpäin ja vahvistaa kumppaneidemme kilpailukykyä.

F9:llä vallitsee vireä toimintakulttuuri sekä kannustava työilmapiiri. Työtehtävät kasvavassa yrityksessämme ovat haastavia, mutta mielenkiintoisia. Täällä on hyvä mahdollisuus kehittää itseään monipuolisten työtehtävien ja dynaamisen työympäristön kannustamana.

Työtovereiltamme odotamme kovaa työnteon moraalia, vahvaa sitoutumista yrityksemme tavoitteisiin, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista ratkaisukeskeisyyttä.

Uusille työntekijöille tarjoamme kattavan perehdyttämisen yrityksemme toimintoihin sekä työtehtäviin. Pääset osaksi vahvaa ammattilaisjoukkoa, joka työskentelee yhteistyössä suomalaisten jälleenmyyjien ja kansainvälisten valmistajien kanssa. Tietenkin täällä välillä myös juhlitaan, otetaan rennosti ja viihdytään yhdessä!

Toimintamme kasvaessa haemme lisää ammattitaitoisia osaajia F9:lle. Ollessasi kiinnostunut esimerkiksi myyntiin, markkinointiin tai logistiikkaan liittyvistä tehtävistä, sinun kannattaa lähettää hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@f9.fi . Otamme Sinuun yhteyttä, mikäli sopivia paikkoja on tarjolla. Hakemuksen arkistointiaika on 6 kk:tta.


Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme joukkoomme uuteen tehtävään

Controlleria

Työskentelet osana taloushallinnon tiimiä ja yhteistyössä liiketoimintayksiköiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm. johdon raportointiin ja talouden suunnitteluprosesseihin osallistuminen, liiketoimintayksiköiden tukeminen, osallistuminen erilaisiin kehityshankkeisiin ja talouden tietojärjestelmien kehittämiseen. Osana tehtävääsi on myös Baltian liiketoiminta- ja talousprosessien kontrollointi.

Sinulla tulee olla kaupallinen koulutus (KTM, tradenomi tai vastaava) ja hyvät perustiedot taloushallinnon tehtävistä. Muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä on etu. Konsernitehtävissä työskennellessäsi tarvitset sujuvaa englannin kielen sekä suullista että kirjallista taitoa.

Olet tarkka, järjestelmällinen ja analyyttinen ja toimit tehokkaasti myös aikataulupaineen alaisena. Olet oma-aloitteinen ja otat vastuun tehtävistäsi. Olet tiimipelaaja, jota on helppo lähestyä. Olet kiinnostunut kehittämään prosesseja, mutta hoidat tarvittaessa myös rutiinitehtävät.

Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Maarit Uurinmäki puh. +358 40 593 8811. Soittoaika: ma 23.4. klo 13-14 ja ti 24.4. klo 13-14.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV 30.4.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi.
Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.


HR Assistentti

Etsimme Tampereelle HR-assistenttia. Tehtäviisi kuuluu monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät yhdessä henkilöstöpäällikön kanssa. Toimit henkilöstöpäällikön oikeana kätenä hoitaen mm. työsuhteen elinkaareen liittyviä tehtäviä rekrytoinnista lähtien. Lisäksi tehtäviisi kuuluu erilaiset dokumentoinnit, raportoinnit, HR-järjestelmän ylläpito sekä SoMe-materiaalin tuottaminen. Järjestät erilaisia henkilöstötilaisuuksia, kuten tyky-tapahtumia ja henkilöstöjuhlia.

Odotamme sinulta:

  • Oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työntekoon sekä motivaatiota hoitaa myös rutiinitehtäviä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta alalta
  • Organisointikykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Positiivista ja reipasta palveluasennetta sekä sopeutumiskykyä muuttuviin tilanteisiin
  • Hyvää kirjallista viestintätaitoa sekä sujuvia it-taitoja

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittyä henkilöstötehtävissä
  • Monipuolisia tehtäviä kasvavassa yrityksessä

Lisätietoja tehtävästä: HR Manager Päivi Nurminen 045-118 0550. Soittoajat: ti 24.4. klo 10-11 ja ke 25.4. klo 10-11. Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 29.4.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.

F9 Distribution Oy

Avoinna ma-pe klo 8 - 17
Puh: 03 4109 2800
Email: f9@f9.fi

Tampere

F9 Distribution Oy
Hatanpään valtatie 48
33900 Tampere

Helsinki

F9 Distribution Oy
Konalantie 47 C
00390 Helsinki

Logistiikkakeskus

F9 Distribution Oy /
Logistiikkakeskus
Lokomonkatu 22
33900 Tampere

© 2011 - F9 Distribution Oy