Kirjaudu
  

Kirjaudu F9:n verkkokauppaan  
Hae tunnuksia >>    Unohtuneet tunnukset >>     

Työnhakijoille

Millainen F9 on työpaikkana?

Meidän F9:läisten joukko on kasvanut vuosittain muutamalla kymmenellä hengellä. Kasvuvauhtimme on kova ja sitä siivittää positiivinen tekemisen kulttuuri. Keskitymme siihen, mikä vie liiketoimintojamme eteenpäin ja vahvistaa kumppaneidemme kilpailukykyä.

F9:llä vallitsee vireä toimintakulttuuri sekä kannustava työilmapiiri. Työtehtävät kasvavassa yrityksessämme ovat haastavia, mutta mielenkiintoisia. Täällä on hyvä mahdollisuus kehittää itseään monipuolisten työtehtävien ja dynaamisen työympäristön kannustamana.

Työtovereiltamme odotamme kovaa työnteon moraalia, vahvaa sitoutumista yrityksemme tavoitteisiin, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista ratkaisukeskeisyyttä.

Uusille työntekijöille tarjoamme kattavan perehdyttämisen yrityksemme toimintoihin sekä työtehtäviin. Pääset osaksi vahvaa ammattilaisjoukkoa, joka työskentelee yhteistyössä suomalaisten jälleenmyyjien ja kansainvälisten valmistajien kanssa. Tietenkin täällä välillä myös juhlitaan, otetaan rennosti ja viihdytään yhdessä!

Toimintamme kasvaessa haemme lisää ammattitaitoisia osaajia F9:lle. Ollessasi kiinnostunut esimerkiksi myyntiin, markkinointiin tai logistiikkaan liittyvistä tehtävistä, sinun kannattaa lähettää hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@f9.fi . Otamme Sinuun yhteyttä, mikäli sopivia paikkoja on tarjolla. Hakemuksen arkistointiaika on 6 kk:tta.


Etsimme kasvavaan ammattilaisjoukkoomme

Back Office -työntekijää

määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteeseen. Tehtävä pitää sisällään mm. päämiesraportointia, tavaravirtojen tuloaikatarkistuksia, ostolaskujen hinnantarkistuksia, kateseurantaa sekä ostotilausten ja takuutilausten laatimista.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi) ja mielellään työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työssäsi olet järjestelmällinen, tarkka ja kykenet työskentelemään tiukkojen aikataulujen puitteissa. Toimintatapasi on oma-aloitteinen ja joustava. Tietotekninen osaamisesi on hyvä ja sinulla on hyvä englannin kielen taito. Eduksi tehtävässä on kokemus tukkukaupan alalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Numerotarkkuutta
  • Omatoimisuutta, paineensietokykyä ja vastuullisuutta
  • Ryhmätyöskentelytaitoa ja joustavuutta
  • Kokemusta sopimusten/tilausten käsittelystä
  • Järjestelmien/Ohjelmistojen hallintaa - ennen kaikkea hyvää Excelin hallintaa

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, kehittyvän työympäristön sekä mukavan työporukan.

Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 31.5.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.


Etsimme aktiivista ja energistä

Myynninedistäjää

Tampereen toimipisteeseen uuteen mobiililaitetiimiin. Myynninedistäjän tehtävään kuuluu yhteydenpito sekä myynti ja markkinointi jo olemassa olevaan asiakaskenttään. Työ on liikkuvaa ja suurimman osan työajasta vietät tien päällä. Tunnet alan ja tuotteet ja pystyt myös toimimaan asiantuntijana jälleenmyyjäasiakkaillemme. Varmistat tuotteiden esillepanon myymälöissä sekä osallistut erilaisiin asiakastapahtumiin.

Odotamme sinulta:

  • Aktiivista ja myynnillistä otetta sekä halua liikkua asiakaskentässämme
  • Työkokemusta alalta ja tuotteiden parista
  • Tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
  • Sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista taitoa
  • Halua ja kykyä kehittyä työssäsi ja kasvattaa myyntiä

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 10.6.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.

F9 Distribution Oy

Avoinna ma-pe klo 8 - 17
Puh: 03 4109 2800
Email: f9@f9.fi

Tampere

F9 Distribution Oy
Hatanpään valtatie 48
33900 Tampere

Helsinki

F9 Distribution Oy
Konalantie 47 C
00390 Helsinki

Logistiikkakeskus

F9 Distribution Oy /
Logistiikkakeskus
Lokomonkatu 22
33900 Tampere

© 2011 - F9 Distribution Oy