Työnhakijoille

Millainen F9 on työpaikkana?

Meidän F9:läisten joukko on kasvanut vuosittain muutamalla kymmenellä hengellä. Kasvuvauhtimme on kova ja sitä siivittää positiivinen tekemisen kulttuuri. Keskitymme siihen, mikä vie liiketoimintojamme eteenpäin ja vahvistaa kumppaneidemme kilpailukykyä.

F9:llä vallitsee vireä toimintakulttuuri sekä kannustava työilmapiiri. Työtehtävät kasvavassa yrityksessämme ovat haastavia, mutta mielenkiintoisia. Täällä on hyvä mahdollisuus kehittää itseään monipuolisten työtehtävien ja dynaamisen työympäristön kannustamana.

Työtovereiltamme odotamme kovaa työnteon moraalia, vahvaa sitoutumista yrityksemme tavoitteisiin, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista ratkaisukeskeisyyttä.

Uusille työntekijöille tarjoamme kattavan perehdyttämisen yrityksemme toimintoihin sekä työtehtäviin. Pääset osaksi vahvaa ammattilaisjoukkoa, joka työskentelee yhteistyössä suomalaisten jälleenmyyjien ja kansainvälisten valmistajien kanssa. Tietenkin täällä välillä myös juhlitaan, otetaan rennosti ja viihdytään yhdessä!

Toimintamme kasvaessa haemme lisää ammattitaitoisia osaajia F9:lle. Ollessasi kiinnostunut esimerkiksi myyntiin, markkinointiin tai logistiikkaan liittyvistä tehtävistä, sinun kannattaa lähettää hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@f9.fi . Otamme Sinuun yhteyttä, mikäli sopivia paikkoja on tarjolla. Hakemuksen arkistointiaika on 6 kk:tta.


Haussa joukkoomme Tampereelle

Chief Accountant

vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan ulkoisen raportoinnin toteutuksesta sekä yhtiön kirjanpidosta, verotuksesta ja tilinpäätöksestä. Työskentelet osana taloushallinnon asiantuntijatiimiä. Vastaat itsenäisesti tilinpäätösten ja kirjanpidon laatimisesta sekä viranomaisraportoinnista. Osana taloustiimiä osallistut erilaisiin talouden tietojärjestelmien kehityshankkeisiin.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on:

  • vahva osaaminen yrityksen ulkoisesta laskentatoimesta sekä vähintään 3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
  • soveltuva koulutus (KTM, tradenomi tai vastaava)
  • Suomen kirjanpitolain ja verotuksen tuntemus
  • sujuva englannin kielen sekä suullinen että kirjallinen taito
  • kokemus erilaisista talousjärjestelmistä ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä

Olet tarkka, järjestelmällinen ja analyyttinen. Toimit tehokkaasti myös aikataulupaineen alaisena. Olet oma-aloitteinen ja otat vastuun tehtävistäsi. Olet helposti lähestyttävä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet kiinnostunut kehittämään prosesseja, mutta hoidat tarkasti myös rutiinitehtävät.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään F9 Distribution Oy:n taloustoimintoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Maarit Uurinmäki puh. +358 40 593 8811. Soittoajat: pe 14.12. klo 13.00-14.00 ja ti 18.12. klo 13.00-14.00.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV 20.12.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.


Etsimme kasvavaan ammattilaisjoukkoomme

Back Office –työntekijää

määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteeseen. Tehtävä pitää sisällään mm. päämiesraportointia, tavaravirtojen tuloaikatarkistuksia, ostolaskujen hinnantarkistuksia, kateseurantaa sekä ostotilausten ja takuutilausten laatimista.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi) ja mielellään työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työssäsi olet järjestelmällinen, tarkka ja kykenet työskentelemään tiukkojen aikataulujen puitteissa. Toimintatapasi on oma-aloitteinen ja joustava. Tietotekninen osaamisesi on hyvä ja sinulla on hyvä englannin kielen taito. Eduksi tehtävässä on kokemus tukkukaupan alalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Numerotarkkuutta
  • Omatoimisuutta, paineensietokykyä ja vastuullisuutta
  • Ryhmätyöskentelytaitoa ja joustavuutta
  • Kokemusta sopimusten/tilausten käsittelystä
  • Järjestelmien/Ohjelmistojen hallintaa – ennen kaikkea hyvää Excelin hallintaa

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, kehittyvän työympäristön sekä mukavan työporukan.

Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 18.12.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.